Zorgtoeslag aanvragen

Ontvangt u geen zorgtoeslag? Zorg ervoor dat u geen zorg toeslag misloopt en kijk gelijk of u recht op zorgtoeslag heeft.

Dat kan door hier een gratis en vrijblijvende proefberekening te maken. In deze berekening ziet u direct of u recht hebt op zorgtoeslag. Ook kunt u gelijk zien op hoeveel toeslag u recht hebt.

Wilt u dat wij de aanvraag voor u controleren, verwerken en indienen? Dan kunt u na de gratis berekening aangeven dat de aanvraag door ons moet worden ingediend. Daarvoor rekenen wij eenmalig 39,50 euro verwerkingskosten. Lees hier verder

In sommige situaties is het ook mogelijk om voor voorgaande jaren een aanvraag zorgtoeslag te doen. U kunt de zorgtoeslag dan met terugwerkende kracht aanvragen. U kunt de zorgtoeslag van een voorgaand jaar altijd aanvragen tot 1 september het daarop volgende jaar. Zo kon u dus de zorgtoeslag van 2017 tot 23 augustus 2018 aanvragen. De zorgtoeslag van 2018 kunt u tot 1 september 2019 aanvragen. Als u na deze deadline de zorgtoeslag nog wilt terugvragen van een verstreken jaar, dient u uitstel te hebben van de aangifte inkomstenbelasting. Klik hier om te beginnen met het aanvragen van de zorgtoeslag.